This blog provides information on Interior Contemporary

The Residence At Canyon Los Angeles

Designed by architects Lehrer, The Residence Canyon is located in Los Angeles, USA. Horizontal and vertical viewing slots are incorporated throughout the house, which is sight lines to all good to all points of view. Spectacular and one with nature, it is steel frame construction covered with smooth white stucco walls and expanses of sliding glass that literally opens onto the garden and woods, and pedestrians roof that opens visually the sky. Powered by spatial clarity and information of any interior / exterior design exhibits intense gravity horizontal / vertical, with the large-scale single-family residence arranged on two levels: the horizontal base of the terrace which extends into the private garden the living room on the ground floor and the spine vertical connecting and organizing different parts of the construction program.
You have read this article door / house facade with brick / Los Angeles / Patio / public market floor plan requirements / steel-frame structure / United States with the title The Residence At Canyon Los Angeles. You can bookmark this page URL Thanks!

No comment for "The Residence At Canyon Los Angeles"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...